Σύντομο Βιογραφικό

Ο Γεώργιος Τζώρτζης γεννήθηκε στην Τρίπολη το 1965. Αποφοίτησε από το Οδοντιατρικό Τμήμα του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης το 1988.
Υπηρέτησε την Στρατιωτική του θητεία ως έφεδρος Αξιωματικός Υγειονομικού στο 411ΓΣΝ Τρίπολης.

Ειδικεύθηκε στην Στοματική και Γναθοπροσωπική Χειρουργική στην Πανεπιστημιακή Κλινική ΣΓΠΧ του ΓΝ Ευαγγελισμός και έλαβε τον τίτλο της ειδικότητας το 2001.

Μετεκπαιδεύτηκε στην Πανεπιστημιακή Κλινική Στοματικής και Γναθοπροσωπικής Χειρουργικής του Πανεπιστημίου Πρετόριας Νότιας Αφρικής (Διευθυντής Καθ. Kurt-W Bütow). Μετεκπαιδεύτηκε στην Πανεπιστημιακή Κλινική ΣΓΠΧ του ΓΝ Ευαγγελισμός στην Xειρουργική Oγκολογία της Tραχηλοπροσωπικής Xώρας. Επίσης μετεκπαιδεύτηκε στην Γερμανία και Αυστρία.

Έχει αναπτύξει εκτεταμένη ακαδημαϊκή δραστηριότητα όλα αυτά τα χρόνια με δεκάδες παρουσιάσεις και εισηγήσεις σε συνέδρια εσωτερικού και εξωτερικού.
Είναι παντρεμένος με την Οδοντίατρο Ρέτσου Αναστασία και έχει δυο παιδιά.

Είναι Διευθυντής Τμήματος Στοματικής και Γναθοπροσωπικής Χειρουργικής στο ΓΝ Τρίπολης από το 2012. Το Παναρκαδικό Γενικό Νοσοκομείο Τρίπολης «Η Ευαγγελίστρια» αποτελεί κεντρικό Νοσοκομείο της Περιφέρειας Πελοποννήσου όχι μόνο εξαιτίας της γεωγραφικής του θέσης αλλά και της δυναμικής που έχει αναπτύξει τα τελευταία χρόνια. Έχει στελεχωθεί με ειδικότητες που δεν υπάρχουν στους γύρω νομούς όπως Νευροχειρουργική, Στοματική και Γναθοπροσωπική Χειρουργική, Παιδοχειρουργική, Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, μαγνητικό τομογράφο, Ογκολογικό τμήμα κ.α. Έτσι υποδέχεται περιστατικά από τους όμορους νομούς Μεσσηνίας, Κορινθίας, Αργολίδας και Λακωνίας.

Είναι μέλος:

 • της Ελληνικής Εταιρείας Στοματικής και Γναθοπροσωπικής Χειρουργικής,
 • της Ελληνικής Εταιρείας Τραύματος,
 • της International Association of Oral and Maxillofacial Surgery,
 • της European Association for Cranio-Maxillofacial Surgery.
 • της European Association of Facial Plastic Surgery.

Βιογραφικό σε Ενότητες

 • Γενικό Νοσοκομείο Ευαγγελισμός Αθηνών Οδοντιατρικό Τμήμα- συνεργάτης από 01/11/1988 – 01/04/1989
 • Γενικό Νοσοκομείο Τρίπολης Ειδικευόμενος Γενικής Χειρουργικής από 30/08/1989 – 23/09/1990
 • 411 ΓΣΝ Τρίπολης Αξιωματικός Οδοντίατρος από 27/03/1991 – 20/10/1992
 • Κέντρο Υγείας Μεγαλόπολης Οδοντίατρος ΙΚΑ από 30/12/1992 – 10/06/1993
 • Υγειονομική Μονάδα ΙΚΑ Τριπόλεως Οδοντίατρος από 11/06/1993 – 10/03/1998
 • Νοσοκομείο 6 ΙΚΑ Αθηνών Γναθοχειρουργική Κλινική από 09/1993 – 03/1994
 • Ιδιωτική άσκηση οδοντιατρικού επαγγέλματος από 05/06/1991- 10/03/1998
 • Ειδικευόμενος Γναθοχειρουργικής από 11/03/1998 έως 10/3/3/2001 στην Πανεπιστημιακή Γναθοχειρουργική Κλινική στο Νοσοκομείο Ευαγγελισμός. Συμμετοχή στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα, στο Ογκολογικό Συμβούλιο (Νοσ. Άγιος Σάββας), στην Κλινική Ορθογναθικής Χειρουργικής (Μεταπτυχιακή Ορθοδοντική Κλινική, Πανεπιστήμίου Αθηνών), στις δραστηριότητες της Κλινικής Εμφυτευμάτων της Οδοντιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών καθώς και στις δραστηριότητες της Πανεπιστημιακής Γναθοχειρουργικής Κλινικής στο Νοσοκομείο Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού». Επισυνάπτεται πιστοποιητικό του Καθηγητή Διευθυντή του Γναθοχειρουργικό Τμήματος Α. Αγγελόπουλος.
 • Συμμετοχή κατά το χρονικό διάστημα από 01-02-2000 έως 31-07-2000 με αρ. πρωτ. Α9γ/19516/30-07-1999 απόφαση του Υπουργείο Υγείας στο τακτικό πρόγραμμα και στις εφημερίες της Πανεπιστημιακής Στοματικής και Γναθοπροσωπικής Χειρουργικής Κλινικής της Πρετόριας και στο Ν1 Στρατιωτικό Νοσοκομείο της Πρετόριας. Ιδιαίτερη εξειδίκευση στην Κλινική Τραύματος παίδων και ενηλίκων. Εμπειρία σε όλο το φάσμα της Οδοντοφατνιακής Χειρουργικής, Χειρουργικής Παθολογίας, Λεϊζερ, ενασχόληση με ασθενείς με προβλήματα χειλεογναθουπερωϊοσχιστιων. Συμμετοχή στην εκπαίδευση των φοιτητών και στις εκπαιδευτικές δραστηριότητες της κλινικής. Διοργάνωση Σεμιναρίου με θέμα « Condylar Neck Fractures » 7 Ιουνίου 2000. Επισυνάπτεται πιστοποιητικό του Καθηγητή K-W. Butow.
 • Ιδιωτική άσκηση Γναθοχειρουργικής από 8-6-2001 έως 5/08/2002.
 • Από 30/07/02 τοποθέτηση στο Γ. Νοσοκομείο Άργους Επιμελητής Β΄ ΕΣΥ με αναδρομική ισχύ από τις 31-10-1997.
 • Με την Αρ πρωτ Υ7α/ΓΠ 4095/30-05-2003 απόφαση της Υφυπουργού Υγείας και Πρόνοιας γίνεται δεκτή η απόφαση αρ 8 της 176ης ολομέλειας του ΚΕΣΥ 28-11-2002 περί κάλυψης γναθοχειρουργικών περιστατικών Με την υπ αρ 9/10-04-2003 (θέμα 7) απόφαση του ΣΔ του ΓΝ Άργους εγκρίνεται η διενέργεια γναθοχειρουργικών επεμβάσεων στο ΓΝ Άργους. Λειτουργεί τακτικό Γναθοχειρουργικό Ιατρείο κάθε Τρίτη και Πέμπτη.
 • Μετά από έγγραφη επικοινωνία μεταξύ ΓΝ Άργους και Πανεπιστημίου Αθηνών ξεκινά συνεργασία με την Πανεπιστημιακή Κλινική Στοματογναθοπροσωπικής Χειρουργικής του Νοσοκομείου Ευαγγελισμού – 10-07-2003.
 • Συνεργασία με το ΓΝ Τρίπολης ύστερα από απόφαση του ΠεΣΥΠ Πελοποννήσου για την αντιμετώπιση γναθοχειρουργικών περιστατικών. Οκτώβριος 2003-Μάρτιος 2004.
 • Μετακίνηση στο ΓΝ Τρίπολης για την αντιμετώπιση γναθοχειρουργικών περιστατικών τρεις φορές την εβδομάδα σύμφωνα με τις υπ΄ αριθμ. 5063/29-6-2005 και 8220/26-9-2006 αποφάσεις της Δ.Υ.ΠΕ Πελοποννήσου.
 • Οργάνωση και λειτουργία Γναθοχειρουργικού Ιατρείου στο ΓΝ Τρίπολης – αντιμετώπιση περιστατικών και των όμορων νομών.
 • Πρόεδρος στην 4η συνεδρία του 9ου Παμπελοποννησιακού Οδοντιατρικό Συνέδριο, Τρίπολη 20-21-22 Ιουνίου 2008.
 • Μέλος της Επιστημονικής Επιτροπής του 9ου Παμπελοποννησιακού Οδοντιατρικό Συνέδριο, Τρίπολη 20-21-22 Ιουνίου 2008.
 • Από τις 18-11-2008 Επιμ Α’ Στοματικής και Γναθοπροσωπικός Χειρουργός ΓΝ Τρίπολης ως υπεύθυνος του τμήματος.
 • Από το 2012 Διευθυντής Στοματικής και Γναθοπροσωπικής Χειρουργικής Γ.Ν. Τρίπολης
 1. Υποψήφιος Διδάκτορας του Πανεπιστημίου Αθηνών , Τμήμα Οδοντιατρικής στη βασική επιστήμη της Παθοβιολογίας Στόματος. Επιβλέποντας Καθηγητής κ. Κ. Αλεξανδρίδης. Καθηγητής Στοματικής και Γναθοπροσωπικής Χειρουργικής.
 2. Postgraduate Diploma in Dentistry (Ora l Surgery), University of Pretoria, South Africa, 2000. Μεταπτυχιακό Δίπλωμα στην Οδοντιατρική (Χειρουργική Στόματος) Πανεπιστήμιο Πρετόριας, Νότιος Αφρική. Εκπόνηση ερευνητικής εργασίας: «Η δράση ενός Τοπικού Αντιφλεγμονώδους και Αντιβιοτικού Σκευάσματος στην Χειρουργική Εξαγωγή του Τρίτου Γομφίου.” . Επισυνάπτεται ο τίτλος αναγνωρισμένος από το ΔΙΚΑΤΣΑ .
 3. Αντιστοιχία του Postgraduate Diploma in Dentistry με το αντίστοιχό MSc , στην Παθοβιολογία Στόματος με κατεύθυνση Στοματική Χειρουργική, που χορηγεί το Τμήμα Οδοντιατρικής Πανεπιστημίου Αθηνών ύστερα από επιτυχής εξετάσεις.
 4. Επιστημονικές εργασίες που έχουν δημοσιευθεί σε αξιόλογα περιοδικά : Επισυνάπτεται κατάλογος καθώς και αντίγραφο των εργασιών. Σύνολο δημοσιευμένων εργασιών: 27
 5. Ερευνητική μονογραφία « The Effect of a Topical Combined Anti-inflammatory Antibiotic Preparation on the Outcome of Third Molar Surgery.”
 6. Συγγραφή μονογραφίας με τίτλο « Condylar Neck Fractures ». Η μονογραφία «κατάγματα Κονδύλων» κάνει αναφορά στον μηχανισμό της κάκωσης, διάγνωση, θεραπεία, χειρουργική αντιμετώπιση, συντηρητική κλπ. Παρουσιάζεται περιστατικό του συγγραφέα που αντιμετωπίστηκε με ανοιχτή χειρουργική μέθοδο.
 7. Ανακοινώσεις : Υποβάλλεται κατάλογος με ανακοινώσεις σε συνέδρια οδοντιατρικά και ιατρικά, σε περιφερικά, Πανελλήνια, Πανευρωπαϊκά και Παγκόσμια συνέδρια. Συνολικός αριθμός ανακοινώσεων: 67
 8. Συμμετοχή ως Εισηγητής σε Στρογγυλή Τράπεζα “Πρόληψη και Έγκαιρη διάγνωση του Καρκίνου” με θέμα Καρκίνο Στοματικής Κοιλότητας στο 3 ο Συμπόσιο Τι Νεότερο στην Ογκολογία Με διεθνή συμμετοχή Ναύπλιο 9-11 Οκτωβρίου 2003.
 9. Συμμετοχή ως Εισηγητής σε Στρογγυλή Τράπεζα : Η προσφορά της σύγχρονης Στοματικής και Γναθοπροσωπικής Χειρουργικής στον γενικό οδοντίατρο. Συντονιστής Ι. Ιατρού στο 8 ο Παμπελοποννησιακό Οδοντιατρικό Συνέδριο. Καλαμάτα 2007.
 10. Συμμετοχή ως Εισηγητής σε Στρογγυλή Τράπεζα : «Χειρουργικές επεμβάσεις στο Ιατρείο» στο 9 ο Παμπελοποννησιακό Οδοντιατρικό Συνέδριο. Τρίπολη 20-22 Ιουνίου 2008.
 11. Εισηγητής διάλεξης «Οδοντογενής ιγμορίτιδα: Αιτιολογία, διαγνωστική προσέγγιση και αντιμετώπιση». 10 ο Παμπελοποννησιακό Οδοντιατρικό Συνέδριο. Σκαφιδιά Ηλείας 19-21 Ιουνίου 2009.
Εκπαιδευτική δραστηριότητα ως εκπαιδευόμενος :
Ειδική εμπειρία σε εξειδικευμένα κέντρα Πανεπιστήμιο και ειδικά Νοσοκομεία.

 • 6° Νοσοκομείο ΙΚΑ Αθηνών Γναθοχειρουργικό Τμήμα – άσκηση στην χειρουργική στόματος.
 • Πανεπιστήμιο Αθηνών, Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών, Ειδίκευση στην Βιολογία Στόματος με το γνωστικό αντικείμενο της Ενδοδοντίας. Επιτυχή παρακολούθηση κατόπιν επιλογής στο πρώτο εξάμηνο. Γνώσεις όπως βιολογία πολφού και περιοδοντίου, διαγνωστική μεθοδολογία νόσων του στόματος – απεικονιστικές μέθοδοι, μαθήματα ενδοδοντίας κλπ.
 • Σεμινάρια Πρώτων Βοηθειών του Σώματος Εθελοντών Σαμαρειτών του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Θεσσαλονίκης. (Τίτλος Εκπαιδευτή). Μαθήματα Βασικής Καρδιοπνευμονικής Αναζωογόνησης ( C . P . R .)
 • Α΄ προπαιδευτικη χειρουργικη κλινικη, ιατρικη σχολη Πανεπιστήμιο Αθηνών Διευθυντής Καθηγητής Γ. Ανδρουλάκης. Πρόγραμμα ATLS « Advanced Trauma Life Support For Doctors » American College of Surgeons Comitee on Trauma. Η ολομέλεια του ΚΕΣΥ (27/1997) ενέκρινε το ATLS να συμπεριληφθεί στα προγράμματα για την λήψη ειδικότητας που εμπλέκεται στο τραύμα.
 • Τίτλος Γναθοχειρουργικής Ειδικότητας (Στοματογναθοπροσωπικής Χειρουργικής).
 • Πανεπιστημιακή Γναθοχειρουργική Κλινική Νοτίου Αφρικής – ιδιαίτερη άσκηση στην Κλινική Τραύματος ενηλίκων και παίδων.
 • Μεταπτυχιακό Δίπλωμα στην Οδοντιατρική με κλινικό μάθημα την Χειρουργική Στόματος . Postgraduate Diploma In Dentistry ( Oral Surgery ) University of Pretoria .
 • Αντιστοιχία του Postgraduate Diploma in Dentistry με το αντίστοιχό MSc , στην Παθοβιολογία Στόματος με κατεύθυνση Στοματική Χειρουργική, που χορηγεί το Τμήμα Οδοντιατρικής Πανεπιστημίου Αθηνών ύστερα από επιτυχής εξετάσεις.
 • Υποψήφιος Διδάκτορας του Πανεπιστημίου Αθηνών , Τμήμα Οδοντιατρικής στη βασική επιστήμη της Παθοβιολογίας Στόματος. Επιβλέποντας Καθηγητής κ. Κ. Αλεξανδρίδης. Καθηγητής Στοματικής και Γναθοπροσωπικής Χειρουργικής.
 • Δεκτός ύστερα από επιλογή στην Υγειονομική Σχολή Αθηνών – Τμήμα Υγιεινολόγων οδοντιάτρων .
 • Παρακολούθηση των επιστημονικών ημερίδων τύπου «Κλινικοπαθολογικών Σεμιναρίων» με πρωτοβουλία της Στοματικής και Γναθοπροσωπικής Χειρουργικής του Πανεπιστημίου Αθηνών, υπό την αιγίδα της ΕΕΣΓΧ.
 • Συμμετοχή σε ιατρικά , οδοντιατρικά συνέδρια, Πανελλήνια, Περιφερειακά, Πανευρωπαϊκά και Παγκόσμια. Επισυνάπτεται κατάλογος με τα συνέδρια και πιστοποιητικά παρακολούθησης. Συνολικός αριθμός: 101

Μετεκπαιδευτικά Σεμινάρια μετά την ειδικότητα κυρίως στις νέες εξελίξεις της ειδικότητας και στην ενσωμάτωση νέων τεχνολογιών

 • Μετεκπαίδευση μετά την ειδικότητα στις νέες εξελίξεις και συγκεκριμένα στην εμφυτευματολογία , στην χειρουργική στόματος, στις τεχνικές αύξησης οστού με μοσχεύματα στην Κλινική Privatzahnkliniek Schloss Schellenstein GmbH Olsberg , Γερμανίας, Διευθυντής Καθηγητής Prof . Dr . F . Khoury .
 • Craniomaxillofacial S.O.R.G Course on “Basic and Advanced Trauma, Oncology and Reconstructive Surgery Distraction, Preprosthetic Surgery and Implantology, Maxillofacial Deformities and Orthognathic Surgery”. Belek, Turkey. May 14-19 2006.
 • S.O.R.G Bone Graft Course for Preprosthetic / Preimplant Surgery. Hands on Course with fresh frozen cadavers. University Hospital Gronigen, The Netherlands in cooperation with the International Academy of Oro-Facial Rehabilitation. Groningen 14-16 March 2007. EACMFS Educational Rolling Programme.
 • S.O.R.G 1 st Alpine Symposium on Craniomaxillofacial and Oral Surgery – Midfacial and Frontobasal Traumatology. Hands on Course with cadaver dissections and preparations. University Hospital Innsbruck and the Department of Anatomy. Innsbruck, Austria 20-22 September 2007. EACMFS Educational Rolling Programme.
 • Master ’ s course in GBR and Sinus Grafting Procedures . November 14-16 2007. University of Bern , Switzerland . Department of Oral Surgery and Stomatology, School of Dental Medicine Bern.
 • Δεκτός για Honorary Observership στο Oral and Maxillofacial Department / Maxillofacial Unit / University College London Hospital το 2005.
 • Aesthetic Surgery Of The Face – Principles And Pitfalls. Aesthetic Facial Surgery . Hands – On – Human – Cadaver – Course . Vienna Medical University, 5-6 April 2008.
 • Στα πλαίσια του XIX CONGRESS OF THE EUROPEAN ASSOCIATION FOR CRANIO-MAXILLOFACIAL SURGERY, September 9-12 2008, Bologna, Italy. Παρακολούθηση Masterclasses 9 και 12 Σεπτεμβρίου.
 • 3 rd Workshop On Endoscopic Surgery Of The Maxillary Sinus And Navigation. October 10-11, 2008. Tubingen University Hospital, Germany with Hands-On (Cadaver study).
 • Anatomy, Access and Osteosynthesis of Mandibular Process Fractures. Scientific lectures with cadaveral dissection . S . O . R . G . TMJ course . University Hospital Carl Gustav Carus Technical University Dresden. 24-28 April 2009.
 • S.O.R.G. Symposium on Surgical Treatment of Functional TMJ Disorders – Open versus Arthroscopic Surgery. Lectures and Hands-on Human Cadaver Course Vienna Medical University. Vienna , Austria 11-14 October 2009.
 • Εκπαιδευτική άδεια ενός έτους (από 01/03/2011) δυο φόρες την εβδομάδα στην Πανεπιστημιακή Κλινική ΣΓΠΧ του Νοσοκομείου Ευαγγελισμός στην Χειρουργική Ογκολογία Τραχηλοπροσωπικής Χώρας.
 1. Η εκπαιδευτική δραστηριότητα του υποψηφίου ως εκπαιδευτής :
 • Συμμετοχή στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα της Κλινικής Στοματικής και Γναθοπροσωπικής Χειρουργικής Πανεπιστημίου Αθηνών (Βιβλιογραφική ενημέρωση). 200 9 .
 • Συμμετοχή στο Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα της Ελληνικής Εταιρείας Στοματογναθοπροσωπικής Χειρουργικής «Βήμα των Ειδικευομένων» στο Παλαιό Αμφιθέατρο της Ιατρικής Σχολής παρουσία του Καθηγητή Malcolm Harris 19-6-99 με θέμα: «Τεχνικές παραλλαγές, αισθητικές μεταβολές της οβελιαίας οστεοτομίας κάτω γνάθου».
 • Συμμετοχή στο Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα της Κλινικής Στοματικής και Γναθοπροσωπικής Χειρουργικής Πανεπιστημίου Πρετόριας, Νοτίου Αφρικής στην βιβλιογραφική ενημέρωση και στην Διοργάνωση σεμιναρίου με θέμα «Κατάγματα κονδύλου». ( Πιστοποιητικό Καθ. B ü tow )
 • Προπτυχιακή εκπαίδευση φοιτητών της Οδοντιατρικής Σχολής Πανεπιστημίου Πρετόριας. Μαθαίνοντας στους φοιτητές την προέγχειρητική προετοιμασία (κλινική εξέταση, εργαστηριακές εξετάσεις, διάγνωση, ιατρικό ιστορικό, καθορισμός φαρμακευτικής αγωγής) καθώς και εκπαίδευση φοιτητών σε χειρουργικά περιστατικά κάτω από τοπική αναισθησία όπως ανάταξη καταγμάτων, οδοντοφατνιακή χειρουργική κλπ. ( Πιστοποιητικό Καθ. B ü tow )
 • Εκπαίδευση άλλων επαγγελμάτων υγείας (πλην ιατρών – οδοντιάτρων) Τμήμα Πρόνοιας 1° ΤΕΕ Τρίπολης σε μαθήματα ειδικότητας (φυσιολογία, ανατομία, μικροβιολογία) ως καθηγητής.
 • Συμμετοχή στο Μήνα Προληπτικής Οδοντιατρικής , πρόγραμμα ενημέρωσης κοινού και παροχή συμβουλής για την κατάσταση και την ανάγκη αντιμετώπισης των οδοντοστοματολογικών προβλημάτων που διαπιστώθηκαν κατά την δωρεάν εξέταση του κοινού ηλικίας 15 – 16 ετών. Η οργάνωση του προγράμματος ήταν υπό την Ελληνική Οδοντιατρική Ομοσπονδία το έτος 1995.
 • Συμμετοχή στο Διατομεακό Πρόγραμμα του ΓΝ Άργους το 2004 με θέμα ” Λοιμώξεις Στοματογναθοπροσωπικής Χώρας – Άξονες αντιμετώπισης” και ” Πρόληψη και έγκαιρη διάγνωση καρκίνου στοματικής κοιλότητας”.
 • Συμμετοχή στα εκπαιδευτικά μαθήματα ειδικευομένων Γενικής Ιατρικής ΓΝ Άργους 2004-2005 ” Λοιμώξεις Τραχηλοπροσωπικής Χώρας” και “Τραύμα Γναθοπροσωπικής Χώρας, έλεγχος και αντιμετώπιση”.
 • Εκπαιδευτής και επιβλέπων σε προπτυχιακούς και μεταπτυχιακούς φοιτητές στην Οδοντιατρική Σχολή Πανεπιστημίου Αθηνών στην Κλινική και χειρουργεία της Στοματικής και Γναθοπροσωπικής Χειρουργικής κάθε Τρίτη από Μάρτιο έως και Ιούνιο 2005. (Υποβάλλεται πρόγραμμα)
 • Συμμετοχή στις Επιστημονικές Ημερίδες της Ελληνικής Εταιρείας ΣΓΠΧ που έγινε στο ΓΝ Ευαγγελισμός το 2007.
 • ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΓΝΑΘΟΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΟΥ ΙΑΤΡΕΙΟΥ σε συνεργασία με το ΩΡΛ Τμήμα στο ΓΝ Τρίπολης απο 11-2006 έως 1-2007 στην αίθουσα ΚΕΚ το ΓΝ Τρίπολης για ειδικευμένους και ειδικευόμενους ιατρούς με το εξής πρόγραμμα :
  1. Λοιμώξεις Τραχηλοπροσωπικής Χώρας : Άξονες αντιμετώπισης.
  2. Κατάγματα Σπλαχνικού Κρανίου: Διάγνωση και αντιμετώπιση
  3. Πρόληψη, Έγκαιρη Διάγνωση και αντιμετώοιση στον Καρκίνο της Στοματικής Κοιλότητας.
  4. Προχωρημένη Εμφυτευματολογία : Ανύψωση Ιγμορείου, Λήψη Μοσχευμάτων.
  5. Συμμετοχή στ ο εκπαιδευτικό πρόγραμμα της Κλινικής Στοματικής και Γναθοπροσωπικής Χειρουργικής Πανεπιστημίου Αθηνών ΓΝ Ευαγγελισμός στις 6 Ιουνίου 2009 «Κατάγματα μέσου τριτημορίου – Αντιμετώπιση».
 1. ΤΖΩΡΤΖΗΣ Γ., ΓΚΟΥΡΛΑΣ Π.
  Τα παιδία σαν επείγοντα περιστατικά οδοντιατρικού τμήματος ενός εφημερεύοντος ΓΝ Αθηνών
  ΠΑΙΔΟΔΟΝΤΙΑ ΤΟΜΟΣ 7 ΝΟ 1 1993
 2. ΤΖΩΡΤΖΗΣ Γ., ΓΚΟΥΡΛΑΣ Π., ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΥ Β., ΚΟΤΣΙΑΝΗ Π.
  Στοματικές εκδηλώσεις σε ασθενείς με χρόνια νεφρική ανεπάρκεια
  ΣΤΟΜΑΤΟΛΟΓΙΑ 50 1993
 3. ΤΖΩΡΤΖΗΣ Γ., ΦΟΥΝΤΖΟΥΛΑ Μ., ΓΚΟΥΡΛΑΣ Π.
  Αιτιολογία οξέων οδοντοφατνιακών αποστημάτων
  ΙΑΤΡΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ 6 ΤΕΥΧΟΣ 4 – 5 1993
 4. ΣΠΑΝΟΥ Α.., ΤΖΩΡΤΖΗΣ Γ., ΑΛΕΞΑΝΔΡΙΔΗΣ Κ., ΠΑΠΑΔΟΓΕΩΡΓΑΚΗΣ Ν., ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ Α.
  Σύνδρομο υπερκογχίου σχίσματος. Παρουσίαση δυο περιπτώσεων.
  Το Ελληνικό Περιοδικό για ΣΤΟΜΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΓΝΑΘΟΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ 15 (2000): 27-30
 5. 5. P GOURLAS, G TZORTZIS
  The contribution of dentistry in patients suffering from allegoric bone marrow transplantation
  MEDITERRANEAN CONGRESS OF ORAL AND MAXILLOFACIAL SURGERY 1993
 6. Ε. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΔΗΣ, Χ. ΣΚΟΥΤΕΡΗΣ, Γ. ΤΖΩΡΤΖΗΣ, Β. ΓΙΑΝΝΙΩΤΗ, Α. ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ
  Κατάγματα σπλαχνικού κρανίου. Συνθήκες και παράμετροι τροχαίων ατυχημάτων που συντελούν στην πρόκληση κακώσεων στην γναθοπροσωπική περιοχή.
  ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΓΙΑ ΣΤΟΜΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΓΝΑΘΟΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ 15 (2000): 159-166
 7. Ν. ΠΑΠΑΔΟΓΕΩΡΓΑΚΗΣ, Γ. ΦΑΡΑΤΖΗΣ, Γ. ΤΖΩΡΤΖΗΣ, Β. ΜΕΡΙΣΤΟΥΔΗ
  Ο συνδυασμός κροταφίτη μυός και μετωπιαίου κρημνού στην αποκατάσταση ολικού πάχους ελλείμματος της παρειάς.
  ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΣΤΟΜΑΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΓΝΑΘΟΠΡΟΣΩΠΙΚΗΣ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗΣ 15 (2000): 119-124
 8. E. ELEFTHERIADIS, C. SKOUTERIS, G. TZORTZIS, B. YIANNIOTI, A. ANGELOPOULOS.
  Maxillofacial Fract ures: Conditions and parameters of road traffic accidents that contribute to the provocation of injuries to the maxillofacial region.
  Summary: MUND-, KIEFER-, GESICHTSCHIR (2001) 5: 74
 9. N. PAPADOGEORGAKIS, G. FARATZIS, G. TZORTZIS, V. MERISTOUDI
  Full – thickness reconstruction of cheek defect with combined temporalis muscle and forehead flap.
  Summary: MUND-, KIEFER-, GESICHTSCHIR (2000) 4:398
 10. N. PAPADOGEORGAKIS, K. ALEXANDRIDIS, A. SPANOU, G. TZORTZIS, A. AGGELOPOULOS
  Superior orbital fissure syndrome. Presentation of two cases.
  Summary: MUND-, KIEFER-, GESICHTSCHIR (2000) 4: 200
 11. Ν . ΠΑΠΑΔΟΓΕΟΡΓΑΚΗΣ , Λ . ΓΚΟΥΤΖΑΝΗΣ , Κ . ΜΑΡΤΗ , Ε . ΚΟΥΤΣΕΛΙΝΗ , Γ . ΤΖΩΡΤΖΗΣ , Α . ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ
  Η διαγνωστική αξιοπιστία της αναρρόφησης με λεπτή βελόνα (FNA) σε όγκους της παρωτίδας.
  ΑΡΧΕΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΣΤΟΜΑΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΓΝΑΘΟΠΡΟΣΩΠΙΚΗΣ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗΣ 1 (4): 313-318. 2000.
 12. Χ. ΣΚΟΥΤΕΡΗΣ, Γ. ΤΖΩΡΤΖΗΣ, Δ. ΑΝΔΡΕΣΑΚΗΣ, Γ. ΔΑΤΣΕΡΗΣ, Α.Π. ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ
  Νευρίνωμα τριδύμου νεύρου. Παρουσίαση μιας περίπτωσης.
  ΑΡΧΕΙΑ ΣΤΟΜΑΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΓΝΑΘΟΠΡΟΣΩΠΙΚΗΣ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗΣ 2(2): 61-64, 2002
 13. Ν. ΠΑΠΑΔΟΓΕΩΡΓΑΚΗΣ, Κ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΙΔΗΣ, Χ. ΣΚΟΥΤΕΡΗΣ, Γ, ΤΖΩΡΤΖΗΣ, Α.Π. ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ
  Η χρήση του στερνοκλειδομαστοειδή μυός στην αποκατάσταση ελλειμμάτων της γναθοπροσωπικής χώρας ύστερα από χειρουργική του καρκίνου.
  ΑΡΧΕΙΑ ΣΤΟΜΑΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΓΝΑΘΟΠΡΟΣΩΠΙΚΗΣ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗΣ, 5(1) 23-28, 2004.
 14. Γ. ΤΖΩΡΤΖΗΣ
  Η τέλεση της φαρυγγοστομίας σε γναθοπροσωπικούς τραυματίες με κρανιοεγκεφαλική κάκωση.
  ΑΡΧΕΙΑ ΣΤΟΜΑΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΓΝΑΘΟΠΡΟΣΩΠΙΚΗΣ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗΣ 6(4) 204-207, 2005
 15. ΤΡΕΧΟΥΣΑ ΒΙΒΛΙΟΓΡΑΦΙΑ – ΠΕΡΙΛΗΨΕΙΣ
  ΑΡΧΕΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΣΤΟΜΑΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΓΝΑΘΟΠΡΟΣΩΠΙΚΗΣ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗΣ 1 (3): 270-272. 2000
  Μέτρηση των δυνάμεων μάσησης και των συγκλεισιακών επαφών πριν και μετά από αμφοτερόπλευρη οβελιαία οστεοτομία του κλάδου της κάτω γνάθου, με την χρήση μιας νέας συσκευής μέτρησης των δυνάμεων: Πρόδρομη ανακοίνωση.
  Harada K., Watanabe M. etal: J. ORAL MAXILLOFAC. SURG. 58: 370-373, 2000
  Μετάφραση, δημοσίευση: Γ. Τζώρτζης
 16. ΤΡΕΧΟΥΣΑ ΒΙΒΛΙΟΓΡΑΦΙΑ – ΠΕΡΙΛΗΨΕΙΣ
  ΑΡΧΕΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΣΤΟΜΑΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΓΝΑΘΟΠΡΟΣΩΠΙΚΗΣ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗΣ 1 (2): 122-124, 2000
  Η συμβολή της ακτινογραφίας θώρακα μετά από την τέλεση τραχειοστομίας.
  Hamburger MD., Wolf JJ. etal:
  Arch. Otolaryngol. Head Neck Surg. 2000: 126 (May): 649-651
  Μετάφραση, δημοσίευση: Γ. Τζώρτζης.
 17. Γ. ΤΖΩΡΤΖΗΣ
  Η αξιολόγηση αιμορραγίας από κάταγμα μέσο τριτημορίου του προσώπου σε ασθενείς με κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις. Αρκάδων Υγεία: Τριμηνιαία Περιοδική Έκδοση Ιατρικού Συλλόγου Αρκαδίας. Σεπτ-Οκτ 2002 (1) 21.
 18. Γ. ΤΖΩΡΤΖΗΣ
  Σύνθετα προβλήματα κατά την αντιμετώπιση διατριτραινώντων τραυμάτων στην περιοχή του τραχήλου. Αρκάδων Υγεία: Τριμηνιαία Περιοδική Έκδοση Ιατρικού Συλλόγου Αρκαδίας. 2003 (2) 17.
 19. Γ. ΤΖΩΡΤΖΗΣ
  Καρκίνος Στοματικής κοιλότητας, κλινικά χαρακτηριστικά και αντιμετώπιση. Υγεία: Τριμηνιαία Περιοδική Έκδοση Ιατρικού Συλλόγου Αρκαδίας. Φεβρουάριος 2003 σελ 23.
 20. Γ. ΤΖΩΡΤΖΗΣ
  Οστεοενσωματούμενα Ενδοοστικά Εμφυτεύματα στην Στοματική Κοιλότητα: Σύγχρονες Απόψεις. Αρκάδων Υγεία: Τριμηνιαία Περιοδική Έκδοση Ιατρικού Συλλόγου Αρκαδίας Αύγουστος 2003 (4) σελ 18-19.
 21. Γ. ΤΖΩΡΤΖΗΣ, Α. Ρέτσου
  Η Επίδραση Ενός Τοπικά Δρώντας Αντιφλεγμονώδους και Αντιβιοτικού Σκευάσματος του Τρίτου Έγκλειστου Γομφίου. Μελάμπους: Αργειακά Ιατρικά Χρονικά Σεπτέμβριος 2003 (2) 57-63.
 22. Γ. ΤΖΩΡΤΖΗΣ, Α. Ρέτσου
  Κατάγματα Γναθοπροσωπικής Χώρας σε Παιδιά – Άξονες Αντιμετώπισης. Μελάμπους: Αργειακά Ιατρικά Χρονικά (3) Απρίλιος 2004.
 23. Γ. ΤΖΩΡΤΖΗΣ
  Γναθοχειρουργικό Ιατρείο ΓΝ Άργους. Αρκάδων Υγεία: Τριμηνιαία Περιοδική Έκδοση Ιατρικού Συλλόγου Αρκαδίας Αύγουστος 2004 σελ 21-23.
 24. Γ. ΤΖΩΡΤΖΗΣ, Α. Ρέτσου
  Χειρουργική Εξαγωγή Έγκλειστου Τρίτου Γομφίου. Όφελος, Επικινδυνότητα, Ιατρονομική Ευθύνη. Νέος Σχεδιασμός Κρημνού. Μελάμπους: Αργειακά Ιατρικά Χρονικά (4) Σεπτέμβριος 2004, σελ 25-28.
 25. Γ. ΤΖΩΡΤΖΗΣ, Ι. ΤΑΡΑΝΤΙΛΗΣ, Α. Ρέτσου
  Κυστικές αλλοιώσεις και όγκοι γνάθων σε παιδιά. Αρκάδων Υγεία: Τριμηνιαία Περιοδική Έκδοση Ιατρικού Συλλόγου Αρκαδίας Μάιος 2005 (19) σελ12-14.
 26. Γ. ΤΖΩΡΤΖΗΣ, Α. Ρέτσου
  Πρόληψη και έγκαιρη διάγνωση του καρκίνου της στοματικής κοιλότητας. Μελάμπους: Αργειακά Ιατρικά Χρονικά (6) Σεπτέμβριος 2005, σελ 64-71.
 27. Γ. ΤΖΩΡΤΖΗΣ, ΣΥΜΕΩΝ ΤΣΙΝΤΖΟΣ, Α. Ρέτσου.
  Μετατραυματικό απόστημα Οφθαλμικού Κόγχου: Περιγραφή περιπτώσεων. ΑΡΧΕΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΣΤΟΜΑΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΓΝΑΘΟΠΡΟΣΩΠΙΚΗΣ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗΣ 2 : 73-80. 2009.
 1. ΤΖΩΡΤΖΗΣ Γ., ΓΚΟΥΡΛΑΣ Π., ΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΥ – ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΥ Β., ΚΟΥΡΕΤΑ-ΚΟΤΣΙΑΝΗ Π.
  Στοματικές εκδηλώσεις χρόνιας νεφρικής ανεπάρκειας
  ΚΖ ΕΤΗΣΙΑ ΟΔΟΝΤΟΣΤΟΜΑΤΟΛΟΓΙΚΗ ΣΥΝΟΔΟΣ 1992
 2. ΓΚΟΥΡΛΑΣ Π., ΝΤΟΚΟΣ Ε., ΚΟΝΤΟΣ Δ., ΤΖΩΡΤΖΗΣ Γ.
  Αλλεργικές επιπλοκές κατά την εκτέλεση τοπικής αναισθησίας στις οδοντιατρικές πράξεις
  ΚΖ ΕΤΗΣΙΑ ΟΔΟΝΤΟΣΤΟΜΑΤΟΛΟΓΙΚΗ ΣΥΝΟΔΟΣ 1992
 3. ΤΖΩΡΤΖΗΣ Γ., ΓΚΟΥΡΛΑΣ Π., κ συν.
  Προσβολή του κάτω χείλους σε ασθενή με αγγειοκεντρικό λέμφωμα πνευμόνων
  ΚΖ ΕΤΗΣΙΑ ΟΔΟΝΤΟΣΤΟΜΑΤΟΛΟΓΙΚΗ ΣΥΝΟΔΟΣ 1992
 4. ΓΚΟΥΡΛΑΣ Π., ΝΤΟΚΟΣ Ε., ΚΟΝΤΟΣ Δ., ΤΖΩΡΤΖΗΣ Γ.
  Χειρουργική στόματος, AIDS και ηπατίτιδα Β: Σύγχρονη θεώρηση ενός επαγγελματικού κίνδυνο
  12° ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ 1992
 5. ΤΖΩΡΤΖΗΣ Γ., ΓΚΟΡΥΛΑΣ Π. κ συν.
  Ηωσινοφιλικό έλκος της γλώσσας. Παρουσίαση μίας περίπτωσης
  12° ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ 1992
 6. ΓΚΟΥΡΛΑΣ Π. ΣΠΗΛΙΩΤΗΣ Χ., ΤΣΕΡΩΝΗΣ Ι.,ΤΖΩΡΤΖΗΣ Γ.
  Προληπτικός έλεγχος και θεραπευτική αντιμετώπιση ασθενών με οδοντιατρικά προβλήματα που υποβάλλονται σε αντιπηκτική αγωγή. Κλίνικοστατιστική μελέτη αιμορραγικών επιπλοκών στοματικής κοιλότητας σε δυο κλινικές ομάδες άνω και κάτω των 60 ετών
  12° ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ 1992
 7. ΤΖΩΡΤΖΗΣ Γ., ΒΑΡΑΤΣΟΣ Α.., κ συν.
  Πρωτοπαθή ΜΗ- HODGKIN λεμφώματα στοματικής κοιλότητας. Ανασκοπικές μελέτες.
  13° ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ 1993
 8. ΓΚΟΥΡΛΑΣ Π., ΤΖΩΡΤΖΗΣ Γ., κ συν.
  Επείγοντα οδοντιατρικά περιστατικά σε ηλικιωμένους ασθενείς σε ένα Γενικό νοσοκομείο της Αθήνας
  1° ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΓΕΡΟΝΤΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΗΣ ΑΘΗΝΑ 1992
 9. ΓΚΟΥΡΛΑΣ Π., ΝΤΟΚΟΣ Ε., ΣΠΗΛΙΩΤΗΣ Χ., ΖΑΝΑΚΗΣ., ΤΖΩΡΤΖΗΣ Γ.
  Εγκαύματα στοματικής κοιλότητας σε ηλικιωμένα άτομα
  1° ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΓΕΡΟΝΤΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΗΣ 1992.
 10. ΓΚΟΥΡΛΑΣ Π., ΦΟΥΝΤΖΟΥΛΑ Μ., ΣΠΗΛΙΩΤΗΣ Ζ., ΖΑΝΝΑΚΗΣ Ζ., ΤΖΩΡΤΖΗΣ Γ.
  Συγκριτική μελέτη αιμορραγικών επιπλοκών της στοματικής κοιλότητας σε ασθενείς άνω των 60 και σε ασθενείς κάτω των 60 ετών που υποβάλλονται σε αντιπηκτική αγωγή.
  1° ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΓΕΡΟΝΤΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΗΣ 1992
 11. ΤΖΩΡΤΖΗΣ Γ., ΓΚΟΥΡΛΑΣ Π. κ συν
  Τα παιδία σαν επείγοντα περιστατικά σε οδοντιατρικό τμήμα εφημερεύοντος νοσοκομείου
  22° πανελληνιο παιδοδοντικο ΣΥΝΕΔΡΙΟ 1992
 12. ΓΚΟΥΡΛΑΣ Π., ΤΖΩΡΤΖΗΣ Γ., κ συν.
  Τοπική αναισθησία και προβλήματα αλλεργικού τύπου στην καθημερινή οδοντιατρική πράξη
  14° ΙΑΤΡΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ 1992
 13. ΓΚΟΥΡΛΑΣ Π., ΚΑΡΑΓΚΟΥΝΗ Χ., ΚΟΝΤΩΣ Δ., ΤΖΩΡΤΖΗΣ Γ.
  Αλλοιώσεις στόματογναθικής περιοχής στο λέμφωμα Burkitt
  14° ΙΑΤΡΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ 1992
 14. ΤΖΩΡΤΖΗΣ Γ., ΓΚΟΥΡΛΑΣ Π., κ συν
  Ιογενείς λοιμώξεις και οδοντιατρική πράξη. Ένας αυξανόμενος επαγγελματικός κίνδυνος
  14° ΙΑΤΡΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ 1992
 15. ΤΖΩΡΤΖΗΣ Γ., ΓΚΟΥΡΛΑΣ Π., κ συν
  Οργάνωση οδοντιατρείου στρατιωτικής μονάδας για την αντιμετώπιση επειγόντων περιστατικών
  14° ΙΑΤΡΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ 1992
 16. ΤΖΩΡΤΖΗΣ Γ., ΦΟΥΝΤΖΟΥΛΑ Μ., ΓΚΟΥΡΛΑΣ Π.
  Αιτιολογία οδοντοφατνιακών αποστημάτων
  3° ΕΤΗΣΙΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΗΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΗΣ 1991
 17. ΤΖΩΡΤΖΗΣ Γ., ΓΚΟΥΡΛΑΣ Π.
  AIDS και οδοντιατρική πράξη. Ένας αυξανόμενος επαγγελματικός κίνδυνος
  4° ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ AIDS 1992
 18. ΓΚΟΥΡΛΑΣ Π., ΝΤΟΚΟΣ Ε., ΤΖΩΡΤΖΗΣ Γ., ΦΟΥΝΤΖΟΥΛΑ Μ.
  Αλλεργικά συμβάντα έπειτα από τοπική αναισθησία στην καθημερινή οδοντιατρική πράξη
  1° ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΑΛΛΕΡΓΙΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΚΛΙΝΙΚΗΣ ΑΝΟΣΟΛΟΓΙΑΣ 1992
 19. ΤΖΩΡΤΖΗΣ Γ., ΒΑΡΑΤΣΟΣ Α., ΝΙΚΟΛΑΟΥ Ν., ΓΚΟΥΡΛΑΣ Π., ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΥ Β.
  Μεταβολικά νοσήματα των οστών με εκδηλώσεις στις γνάθους
  ΔΙΕΘΝΕΣ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΜΕΛΕΤΗΣ ΜΕΤΑΒΟΛΙΣΜΟΥ ΤΩΝ ΟΣΤΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΙΤΑΛΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΟΣΤΕΟΠΟΡΩΣΗΣ 1992
 20. GOURLAS P., TZORTZIS G., etal
  The contribution of dentistry to patient receivers of allogenic bone marrow transplantation
  2 nd MEDITERRANEAN CONGRESS OF ORAL AND MAXILLOFACIAL SURGERY 1993
 21. TZORTZIS G., VARATSOS A., etal
  Primary ΝΟΝ – HODGKINS lymphoma of the oral cavity in Greece
  2 nd MEDITERRANEAN CONGRESS OF ORAL AND MAXILLOFACIAL SURGERY 1993
 22. GOURLAS P., TZOVARA A., TZORTZIS G.
  Oral complications in children with GVHD after allogenic bone marrow transplantation
  FDI 80 th ANNUAL WORLD DENTAL CONGRESS BERLIN 1992
 23. TZORTZIS G., GOURLAS P., ANGELOPOULOS A.
  The effect of anticoagulant drug treatment in dental procedures
  FDI 80 th ANNUAL CONGRESS BERLIN 1992
 24. GOURLAS P., TZORTZIS G., etal
  Burkitt´s Lymphoma: Clinical presentation and treatment planning
  FDI 80 th ANNUAL WORLD CONGRESS BERLIN 1992
 25. ΓΚΟΥΡΛΑΣ Π. ΤΖΩΡΤΖΗΣ Γ., ΖΑΝΑΚΗΣ Σ.
  Το Ασκληπιείο της Τιθορέας
  19° ΕΤΗΣΙΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΙΑΤΡΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ 1993
 26. ΓΚΟΥΡΛΑΣ Π., ΤΖΩΡΤΖΗΣ Γ., ΚΟΝΤΟΣ Δ.
  Ιστορική αναδρομή της Ιατρικής αμοιβής από την αρχαιότητα ως την σημερινή πραγματικότητα
  19° ΕΤΗΣΙΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΙΑΤΡΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ 1993
 27. ΓΚΟΥΡΛΑΣ Π., ΤΖΩΡΤΖΗΣ Γ. κ συν
  Ο ρόλος της οδοντιατρικής πράξης σε ασθενείς που υποβλήθηκαν σε αλλογενή μεταμόσχευση μυελού των οστών
  4° ΕΤΗΣΙΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΗΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΗΣ 1992
 28. ΓΚΟΥΡΛΑΣ Π., ΤΖΩΡΤΖΗΣ Γ., ΚΟΝΤΟΣ Δ.
  Οδοντιατρικές λοιμώξεις και η δραστικότητα των χρησιμοποιούμενων αντιμικροβιακών φαρμάκων.
  4° ΕΤΗΣΙΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΗΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΗΣ 1992.
 29. ΛΑΜΠΑΔΑΚΗΣ Ι., ΓΚΟΥΡΛΑΣ Π., ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΙΔΗΣ Χ., ΤΖΩΡΤΖΗΣ Γ., ΝΤΟΚΟΣ Ε.
  Η χορήγηση ACYCLOVIR για πρόληψη από τη στοματική ερπητική λοίμωξη (HSV) σε ασθενείς που υποβάλλονται σε μεταμόσχευση μυελού των οστών
  5° ΕΤΗΣΙΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΗΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΗΣ 1993
 30. ΒΑΣΑΛΑΚΗΣ Ε. ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΥ Μ., ΤΖΩΡΤΖΗΣ Γ., ΣΚΟΥΤΕΡΗΣ Χ., ΠΑΠΑΔΟΓΕΩΡΓΑΚΗΣ Ν.
  Λεμφοεπιθηλιακές κύστεις του τραχήλου. Αναφορά πέντε περιπτώσεων
  12° ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΣΤΟΜΑΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΓΝΑΘΟΠΡΟΣΩΠΙΚΗΣ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗΣ 1998
 31. ΣΠΑΝΟΥ Α., ΤΖΩΡΤΖΗΣ Γ., ΑΛΕΞΑΝΔΡΙΔΗΣ Κ., ΠΑΠΑΔΟΓΕΩΡΓΑΚΗΣ Ν., ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ Α.
  Σύνδρομο υπερκογχίου σχίσματος
  12° ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΣΤΟΜΑΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΓΝΑΘΟΠΡΟΣΩΠΙΚΗΣ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗΣ 1998
 32. Ε. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΔΗΣ , Χ. ΣΚΟΥΤΕΡΗΣ, Γ. ΤΖΩΡΤΖΗΣ, Β. ΓΙΑΝΝΙΩΤΗ, Α. ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ
  Κατάγματα σπλαχνικού κρανίου. Συνθήκες και παράμετροι τροχαίων ατυχημάτων που συντελούν στην πρόκληση κακώσεων στην γναθοπροσωπική περιοχή.
  13° ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΣΤΟΜΑΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΓΝΑΘΟΠΡΟΣΩΠΙΚΗΣ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗΣ 1999
 33. Χ. ΣΚΟΥΤΕΡΗΣ, Ν. ΠΑΠΑΔΟΓΕΩΡΓΑΚΗΣ, Α. ΣΠΑΝΟΥ, Γ. ΤΖΩΡΤΖΗΣ, Α. ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ
  Αποκατάσταση κάτω γνάθου με οστεομυοδερματικό κρημνό.
  13° ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΣΤΟΜΑΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΓΝΑΘΟΠΡΟΣΩΠΙΚΗΣ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗΣ 1999
 34. Χ. ΣΚΟΥΤΕΡΗΣ, Κ. ΜΑΡΤΗ ΖΩΓΡΑΦΟΥ, Γ. ΔΑΤΣΕΡΗΣ, Ν. ΚΟΛΟΜΒΟΣ, Γ. ΤΖΩΡΤΖΗΣ, Α. ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ
  Τραχηλικό βατράχιο. Μια ασυνήθιστη περίπτωση με προέλευση του υπογνάθιου σιελογόνου αδένα.
  13° ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΣΤΟΜΑΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΓΝΑΘΟΠΡΟΣΩΠΙΚΗΣ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗΣ 1999
 35. ν. παπαδογεωργακης, κ. μαρτη, ε. κουτσελινη, Λ. ΓΚΟΥΤΖΑΝΗΣ, Γ. ΤΖΩΡΤΖΗΣ, Α. ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ
  Η διαγνωστική αξιοπιστία της FNA σε όγκους παρωτίδας.
  13° ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΣΤΟΜΑΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΓΝΑΘΟΠΡΟΣΩΠΙΚΗΣ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗΣ 1999
 36. Γ. ΤΖΩΡΤΖΗΣ, Χ. ΣΚΟΥΤΕΡΗΣ, Β. ΓΙΑΝΝΙΟΤΗ, Δ. ΑΝΔΡΕΣΑΚΗΣ, Α. ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ
  Κατάγματα σπλαχνικού κρανίου. Συνθήκες και παράμετροι τροχαίων ατυχημάτων που συντελούν στην πρόκληση κακώσεων στην γναθοπροσωπική περιοχή.
  4° ΠΑΜΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΙΑΚΟ ΙΑΤΡΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΡΙΠΟΛΗ 20-22 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2000
 37. Χ. ΣΚΟΥΤΕΡΗΣ, Π. ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ, Ν. ΚΟΛΟΜΒΟΣ, Λ. ΓΚΟΥΤΖΑΝΗΣ, Γ. ΤΖΩΡΤΖΗΣ, Α. ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ
  Αντικατάσταση του διάρθριου δίσκου της κροταφογναθικής διάρθρωσης με κρημνό της επιπολής κροταφικής περιτονίας.
  14° ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΣΤΟΜΑΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΓΝΑΘΟΠΡΟΣΩΠΙΚΗΣ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗΣ 2000
 38. G. TZORTZIS
  Ludwig´s angina: Report of an unusual case following assault.
  14° ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΣΤΟΜΑΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΓΝΑΘΟΠΡΟΣΩΠΙΚΗΣ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗΣ 2000
 39. G. TZORTZIS
  Effect of two different surgical flap techniques in third molar surgery.
  14° ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΣΤΟΜΑΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΓΝΑΘΟΠΡΟΣΩΠΙΚΗΣ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗΣ 2000
 40. Χ. ΣΚΟΥΤΕΡΗΣ, Γ. ΤΖΩΡΤΖΗΣ, Δ. ΑΝΔΡΕΣΑΚΗΣ, Γ. ΔΑΤΣΕΡΗΣ, Α. ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ
  Schwannoma τριδύμου νεύρου: Παρουσίαση μιας περίπτωσης.
  14° ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΣΤΟΜΑΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΓΝΑΘΟΠΡΟΣΩΠΙΚΗΣ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗΣ 2000
 41. G. TZORTZIS
  Complex problems in penetrating neck trauma.
  14° ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΣΤΟΜΑΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΓΝΑΘΟΠΡΟΣΩΠΙΚΗΣ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗΣ 2000
 42. G. TZORTZIS, KURT-W BUTOW
  Registrar training in Oral and Maxillofacial Surgery: Experience of six months supernumerary registrarship at the University of Pretoria.
  14° ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΣΤΟΜΑΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΓΝΑΘΟΠΡΟΣΩΠΙΚΗΣ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗΣ 2000
 43. C . SKOUTERIS , K . MARTI – ZOGRAFOY , N . KOLOMVOS , G . TZORTZIS , V . YIANNIOTI , A . ANGELOPOULOS
  Opthalmologic findings in mid – facial fractures.
  15 th INTERNATIONAL CONFERENCE ON ORAL AND MAXILLOFACIAL SURGERY. DURBAN, SOUTH AFRICA, 19-24 MAY 2001.
 44. Γ . ΤΖΩΡΤΖΗΣ
  Ενδοκρανιακοί όγκοι και νευραλγία τριδύμου . Παρουσίαση περιστατικού.
  2° ΠΑΜΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΙΑΚΟ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΡΙΠΟΛΗ 29-30 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2001
 45. Γ. ΤΖΩΡΤΖΗΣ
  Συνήθη προβλήματα κατά την αντιμετώπιση διατιτραίνοντων τραυμάτων στην περιοχή του τραχήλου.
  2° ΠΑΜΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΙΑΚΟ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΡΙΠΟΛΗ 29-30 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2001
 46. Γ. ΤΖΩΡΤΖΗΣ
  Το αποτέλεσμα της χρήσης δυο διαφορετικών κρημνών κατά την χειρουργική εξαγωγή του τρίτου έγκλειστου γομφίου.
  2° ΠΑΜΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΙΑΚΟ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΡΙΠΟΛΗ 29-30 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2001
 47. Γ. ΤΖΩΡΤΖΗΣ
  Λουδοβίκειος κυνάγχη – άξονες αντιμετώπισης. Παρουσίαση περιστατικού.
  2° ΠΑΜΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΙΑΚΟ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΡΙΠΟΛΗ 29-30 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2001
 48. Γ. ΤΖΩΡΤΖΗΣ
  Οστεοενσωματούμενα ενδοστικά εμφυτεύματα στην καθημερινή οδοντιατρική κλινική πράξη.
  2° ΠΑΜΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΙΑΚΟ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΡΙΠΟΛΗ 29-30 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2001.
 49. Γ. ΤΖΩΡΤΖΗΣ
  Κατάγματα Γναθοπροσωπικής Χώρας σε Παιδιά – Άξονες Αντιμετώπισης.
  33ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΑΙΔΟΔΟΝΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ Καλαμάτα 23-25 Μαΐου 2003 ” Elite “
 50. Γ. ΤΖΩΡΤΖΗΣ
  Η Επίδραση Ενός Τοπικά Δρώντας Αντιφλεγμονώδους και Αντιβιοτικού Σκευάσματος του Τρίτου Έγκλειστου Γομφίου.
  4ο ΠΑΜΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΙΑΚΟ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ 20-22 Io υνίου 2003 Βραχάτι Κορινθίας.
 51. Γ. ΤΖΩΡΤΖΗΣ
  Η Τεχνική της Φαρυγγοστομίας σε Γναθοπροσωπικούς Τραυματίες με Κρανιοεγκεφαλική Κάκωση.
  23ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ 30-31 Οκτωβρίου, 1-2 Νοεμβρίου 2004. Hilton Αθήνα.
 52. Γ. ΤΖΩΡΤΖΗΣ, Α. ΡΕΤΣΟΥ
  Χειρουργική Εξαγωγή Έγκλειστου Τρίτου Γομφίου. Όφελος, Επικινδυνότητα, Ιατρονομική Ευθύνη. Νέος Σχεδιασμός Κρημνού.
  5ο ΠΑΜΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΙΑΚΟ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ 18-20 Ιουνίου 2004 Ναύπλιο.
 53. Γ. ΤΖΩΡΤΖΗΣ, Ι ΤΑΡΑΝΤΙΛΗΣ, ΡΕΤΣΟΥ Α
  Παρεκτόπιση κυνόδοντα στο ιγμόρειο άντρο και εκγόμφωση πλαγίου σε ασθενείς με πολλαπλά κατάγματα φατνιακής απόφυσης, κάταγμα άνω γνάθου και υπερώας, συνέπεια τροχαίου ατυχήματος. Αντιμετώπιση – προβληματισμοί – παρουσίαση μιας ενδιαφέρουσας περίπτωσης.
  6ο ΠΑΜΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΙΑΚΟ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ 27-29 Μαΐου Σπάρτη Λακωνίας.
 54. Γ. ΤΖΩΡΤΖΗΣ, Ι ΤΑΡΑΝΤΙΛΗΣ, ΡΕΤΣΟΥ Α.
  Κυστικές αλλοιώσεις και όγκοι γνάθων σε παιδιά.
  6ο ΠΑΜΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΙΑΚΟ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ 27-29 Μαΐου Σπάρτη Λακωνίας.
 55. Γ. ΤΖΩΡΤΖΗΣ, Ι. ΤΑΡΑΝΤΙΛΗΣ, Α. Ρέτσου
  Κυστικές αλλοιώσεις και όγκοι γνάθων σε παιδιά.
  19ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΣΤΟΜΑΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΓΝΑΘΟΠΡΟΣΩΠΙΚΗΣ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗΣ 25-27 Νοεμβρίου 2005 Αθήνα.
 56. Γ. ΤΖΩΡΤΖΗΣ, Ι. ΤΑΡΑΝΤΙΛΗΣ, Α. Ρέτσου
  Έκτοπη ανατολή δευτέρου προγομφίου στο ιγμόρειο άντρο. Παρουσίαση μιας σπάνιας περίπτωσης.
  26ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ 2-5 Νοεμβρίου Αθήνα
 57. Γ. ΤΖΩΡΤΖΗΣ, Σ. ΤΣΙΝΤΖΟΣ, Γ. ΚΟΥΚΟΥΤΣΗΣ, Κ. ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ.
  Νεότερες απόψεις στην τραυματιολογία του οφθαλμικού κόγχου.
  21ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΣΤΟΜΑΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΓΝΑΘΟΠΡΟΣΩΠΙΚΗΣ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗΣ 25-27 Μαΐου Ιωάννινα
 58. Γ. ΤΖΩΡΤΖΗΣ, Σ. ΤΣΙΝΤΖΟΣ, Γ. ΚΟΥΚΟΥΤΣΗΣ, Κ. ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ.
  Κατάγματα Γναθοπροσωπικής Χώρας.
  Ιατρείο Στοματογναθοπροσωπικής Χειρουργικής, ΩΡΛ Τμήμα, ΓΝ Τρίπολης
  8ο ΠΑΜΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΙΑΚΟ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ 29-30 Ιουνίου-1 Ιουλίου 2007 Καλαμάτα.
 59. Γ. ΤΖΩΡΤΖΗΣ, Σ. ΤΣΙΝΤΖΟΣ.
  Κατάγματα Γναθοπροσωπικής Χώρας. Η εμπειρία μας την διετία 2005-2007 στο ΓΝ Τρίπολης.
  9ο ΠΑΜΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΙΑΚΟ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ 20-21-22 Ιουνίου 2008 Τρίπολη.
 60. G. TZORTZIS , S . TZINTZOS .
  Orbital abscess after orbital blowout fracture. A rare case.
  XIX CONGRESS OF THE EUROPEAN ASSOCIATION FOR CRANIO-MAXILLOFACIAL SURGERY, September 9-12 2008 BOLOGNA, ITALY.
 61. Γ. ΤΖΩΡΤΖΗΣ, Σ. ΤΣΙΝΤΖΟΣ.
  Μετατραυματικό απόστημα οφθαλμικού κόγχου. Αιτιολογία και αντιμετώπιση. Παρουσίαση δυο σπανίων περιστατικών.
  22ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΣΤΟΜΑΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΓΝΑΘΟΠΡΟΣΩΠΙΚΗΣ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗΣ, 28-30 Νοεμβρίου 2008, Αθήνα.
 62. Γ. ΤΖΩΡΤΖΗΣ, Σ. ΤΣΙΝΤΖΟΣ.
  Εκτρόπιο τραυματικής αιτιολογίας. Αντιμετώπιση και παρουσίαση περιστατικών.
  22ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΣΤΟΜΑΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΓΝΑΘΟΠΡΟΣΩΠΙΚΗΣ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗΣ, 28-30 Νοεμβρίου 2008, Αθήνα.
 63. Γ. ΤΖΩΡΤΖΗΣ, Α. Ρέτσου.
  «Τεχνικές λήψης, ενδείξεις και κριτήρια επιλογής αυτογενών οστικών μοσχευμάτων κατά την τοποθέτηση εμφυτευμάτων.»
  10ο ΠΑΜΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΙΑΚΟ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ 19-21Ιουνίου 2009 Σκαφισιά Ηλειας.
 64. Γ. ΤΖΩΡΤΖΗΣ, Σ. ΤΣΙΝΤΖΟΣ, ΧΡΟΝΑΣ Η, ΛΙΤΣΟΥ Ε.
  «Υποδόριο εμφύσημα και πνευμομεσοθωράκιο μετά από πολλαπλά κατάγματα σπλαχνικού Κρανίου. Παρουσίαση ενός περιστατικού.»
  23ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΣΤΟΜΑΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΓΝΑΘΟΠΡΟΣΩΠΙΚΗΣ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗΣ, Νοεμβρίου 2009, Αθήνα.
 65. Γ. ΤΖΩΡΤΖΗΣ, Σ. ΤΣΙΝΤΖΟΣ, ΛΙΤΣΟΥ Ε.
  «Λειομύωμα γναθιαίου κόλπου – ρινός. Παρουσίαση μιας σπάνιας περίπτωσης.»
  23ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΣΤΟΜΑΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΓΝΑΘΟΠΡΟΣΩΠΙΚΗΣ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗΣ, Νοεμβρίου 2009, Αθήνα.
 66. ΒΑΡΑΤΣΟΣ ΚΑ, ΑΝΤΩΝΙΑΔΟΥ Κ, ΤΖΩΡΤΖΗΣ Γ, ΤΣΙΝΤΖΟΣ Σ.
  Λειομυοματώδης όγκος γναθιαίου κόλπου – ρινός που παρουσιάστηκε με επίμονη οδονταλγία.
  12Ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΠΑΘΟΛΟΓΙΚΗΣ ΑΝΑΤΟΜΙΚΗΣ, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΙΟΥΝΙΟΣ 2010.
 67. Γ. ΤΖΩΡΤΖΗΣ.
  Η συμβουλή της Γναθοπροσωπικής Χειρουργικής στην λειτουργία του Γενικού Νοσοκομείου Τρίπολης.
  2Ο ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΑΡΚΑΔΩΝ – ΠΟΛΥΘΕΜΑΤΙΚΗ ΙΑΤΡΙΚΗ ΗΜΕΡΙΔΑ ΤΡΙΠΟΛΗ 26 ΙΟΥΝΙΟΥ 2010
 68. ΠΙΤΣΟΣ Χ, ΤΖΩΡΤΖΗΣ Γ, ΤΣΙΝΤΖΟΣ Σ, ΜΥΛΩΝΑ Β.
  Απόστημα οφθαλμικού κόγχου οδοντικής αιτιολογίας σε ασθενή με ανοσοκατασταλτική αγωγή.
  43ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΟΦΘΑΛΜΟΛΟΓΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ 26-30 ΜΑΙΟΥ 2010, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ. ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ
 1. 4 η Πανελλήνια Γναθοχειρουργική σύνοδο 21-22 Νοεμβρίου 1986, Αθήνα.
 2. 6° Παγκόσμιο Συνέδριο του IRCOL, και 4° Διεθνή Συνέδριο της Ε.Ε.Ο.Ε. 30 Ιουνίου έως 3 Ιουλίου 1988, Αθήνα.
 3. 12 o Πανελλήνιο Συνέδριο της Ελληνικής Εταιρείας Στοματογναθοπροσωπικής Χειρουργικής Αθήνα 20-22 Νοεμβρίου 1988
 4. 9° Πανελλήνιο Οδοντιατρικό Συνέδριο 27-30 Σεπτεμβρίου 1989, Θεσσαλονίκη.
 5. 9 th Congress, European Association for Cranio-Maxillo-Facial Surgery 5-9 Σεπτεμβρίου 1988, Αθήνα .
 6. Ημερίδα Εμφυτευματολογίας: Πειραϊκή Στοματολογική Εταιρεία 11 Μαϊου 1991.
 7. Ημερίδα Ενδοδοντολογίας: Πειραϊκή Στοματολογική Εταιρεία 2 Μαρτίου 1991.
 8. Μετεκπαιδευτικό Σεμινάριο-ημερίδα: «Χειρουργικής Κεφαλής και Τραχήλου» 16 Μαρτίου 1991. Τμήμα Πλαστικής Επανορθωτικής Χειρουργικής, 6° Νοσοκομείο ΙΚΑ.
 9. ΚΖΤ Ετήσια Οδοντοστοματολογική Σύνοδο 1-4 Σεπτεμβρίου 1991, Λαμία.
 10. 3° Πανελλήνιο Συνέδριο Προληπτικής Ιατρικής και Οδοντιατρικής 22-24 Νοεμβρίου 1991 Αθήνα.
 11. 1° Αττικό Συμπόσιο Ειδικευομένων Ιατρών Πολιτών Στρατιωτικών Νοσοκομείων 25-26 Ιανουαρίου 1992.
 12. 1° Πανελλήνιο Συνέδριο Γεροδοντιατρικής 7-9 Φεβρουαρίου 1992, Αθήνα.
 13. 11° Πανελλήνιο Οδοντιατρικό Συνέδριο 19-22-Οκτωβρίου 1991, Αθήνα.
 14. 1° Πανελλήνιο Συνέδριο Αλλεργιολογίας και Κλινικής Ανοσολογίας 19-21 Μαρτίου 1992.
 15. 18° Ετήσιο Πανελλήνιο Ιατρικό Συνέδριο 12-16Μαϊου 1992.
 16. 22° Πανελλήνιο Παιδιατρικό Συνέδριο 6-8 Ιουνίου 1992, Ναύπλιο.
 17. ΚΖ΄ Ετήσιο Οδοντοστοματολογική Σύνοδος 3-6 Σεπτεμβρίου 1992, Νεάπολη Βοιών.
 18. 80 th Annual World Dental Congress of FDI 21-25 Σεπτεμβρίου 1992, Berlin.
 19. 12° Πανελλήνιο Οδοντιατρικό Συνέδριο 14-17 Οκτωβρίου 1992, Τρίκαλα.
 20. 14° Ιατρικό Συνέδριο Ενόπλων Δυνάμεων 29 Οκτωβρίου έως 1 Νοεμβρίου 1992, Θεσσαλονίκη.
 21. 4° Πανελλήνιο Συνέδριο AIDS 29-31 Οκτωβρίου 1992, Ρόδος.
 22. 4° Ετήσιο Πανελλήνιο Συνέδριο Προληπτικής Ιατρικής και Οδοντιατρικής 27-29 Νοεμβρίου 1992, Αθήνα.
 23. Συνέδριο της Ελληνικής Εταιρείας Μεταβολισμού των Οστών και της Ιταλικής Εταιρείας Οστεοπόρωσης 3-5 Δεκεμβρίου 1992, Αθήνα.
 24. 2° Μεσογειακό Συνέδριο Γναθοχειρουργικής 5-9 Ιουνίου, Κέρκυρα.
 25. 5° Ετήσιο Πανελλήνιο Συνέδριο Προληπτικής Ιατρικής και Οδοντιατρικής 26-28 Νοεμβρίου 1993, Αθήνα.
 26. Ημερίδα Κλινικής Οδοντιατρικής με θέματα Ενδοδοντία, Οδοντική Χειρουργική και Κινητή Προσθετική, Οδοντιατρικός Σύλλογος Κορινθίας, Κόρινθος 13/2/1993.
 27. Σεμινάριο Ελληνική Εταιρείας Οστεοενσωμάτωσης, Οδοντιατρικός Σύλλογος Αχαϊας, Πάτρα 1 Μαρτίου 1997.
 28. 11° Πανελλήνιο Συνέδριο Ελληνική Εταιρείας Στοματογναθοπροσωπικής Χειρουργικής 21-23 Νοεμβρίου 1997, Αθήνα.
 29. 14° Πανελλήνιο Συνέδριο Ελληνικής Εταιρείας Στοματογναθοπροσωπικής Χειρουργικής 1-3 Δεκεμβρίου 2000, Αθήνα.
 30. 4° Παμπελοποννησιακό Ιατρικό Συνέδριο Τρίπολη «2 Οκτωβρίου 2000.
 31. F RIADENT Σεμινάριο Εμφυτευματολογίας Μάρτιος 2001, Αθήνα.
 32. 13° Πανελλήνιο Οδοντιατρικό Συνέδριο Καλαμάτα, 13-16 Οκτωβρίου 1993.
 33. International Association of Maxillofacial Surgeons in training. Symposium on Bone Grafting in Cleft Lip and Palate Deformity. Luxembourg 16 Ιουνίου 1990.
 34. Β΄ Διεθνής Συμπόσιο Κοινωνικής Οδοντιατρικής 18 Μαρτίου 1997, Αθήνα.
 35. Ελληνική Εταιρεία Οστεοενσωμάτωσης Πανελλήνιο Συνέδριο 26-28 Σεπτεμβρίου 2003 Αθήνα : Τα εμφυτεύματα στην καθημερινή κλινική πράξη.
 36. 2° Παμπελοποννησιακό Οδοντιατρικό Συνέδριο 29-30 Σεπτεμβρίου 2001, Τρίπολη.
 37. Ημερίδα Γναθοχειρουργική στην Ελλάδα, Οδοντιατρικός Σύλλογος Αττικής 13 Οκτωβρίου 2001, Αθήνα.
 38. 16° Πανελλήνιο Συνέδριο Στοματικής και Γναθοπροσωπικής Χειρουργικής, 29-30 Νοεμβρίου και 1 Δεκεμβρίου 2002, Αθήνα.
 39. Ιατρικό Συμπόσιο Συζήτησης με Ειδικούς σε Επίκαιρα Ιατρικά Θέματα – Μηνύματα- Πρακτική – Εφαρμογή – Οργάνωση. Ελληνική Εταιρεία εσωτερική Παθολογία και Ελληνική Ουρολογική Εταιρεία σε συνεργασία με τον Ιατρικό Σύλλογο Αρκαδίας. 28 Φεβρουάριου – 2 Μαρτίου 2003, Τρίπολη.
 40. 16 th International Conference of Oral and Maxillofacial Surgery 14-20 May 2003 Athens Greece. 17 th Annual Meeting of the Hellenic Association for Oral and Maxillofacial Surgery.
 41. 33 ο Πανελλήνιο Παιδοδοντικό Συνέδριο Καλαμάτα 23-25 Μαΐου 2003.
 42. 13 ο Παμπελοποννησιακό Καρδιολογικό Συνέδριο 6-8 Ιουνίου 2003 Τρίπολη΄
 43. 4 ο Παμπελοποννησιακό Οδοντιατρικό Συνέδριο Βραχάτι Κορινθίας 20-22 Ιουνίου 2003.
 44. 3 ο Συμπόσιο Τι Νεότερο στην Ογκολογία με διεθνή Συμμετοχή Ναύπλιο 9-11 Οκτωβρίου 2003.
 45. 23 ο Πανελλήνιο Οδοντιατρικό Συνέδριο 30-31 Οκτωβρίου, 1-2 Νοεμβρίου 2003 Hilton Αθήνα.
 46. Βήμα των Ειδικευόμενων. Σάββατο 22 Νοεμβρίου 2003 Αθήνα. Ελληνική Εταιρεία Στοματογναθοπροσωπικής Χειρουργικής
 47. 1 ο Πανελλήνιο Συνέδριο Υγεία και Κοινωνία 13-14 Φεβρουάριου 2004 Τρίπολη. ΠεΣΥΠ Πελοποννήσου με Ινστιτούτο Ιατρικής Έρευνας και Εκπαίδευσης.
 48. 5 ο Παμπελοποννησιακό Οδοντιατρικό Συνέδριο Ναύπλιο 18-20 Ιουνίου 2004.
 49. Mediterranean Dental Implant Congress 22-26 June 2004 Corfu Greece.
 50. 18 ο Πανελλήνιο Συνέδριο Ελληνικής Εταιρείας Στοματογναθοπροσωπικής Χειρουργικής Θεσ/νικη 26-28 Νοεμβρίου 2004.
 51. S.O.R.G. course “Where are we going in Oral and Maxillofacial Surgery. Current Principles – Future trends”. Athens January 14 th 2005, University of Athens Dental School.
 52. Θεματικό Συμπόσιο : Διάγνωση και Θεραπευτική Αντιμετώπιση της ΚΓΔ από την Σκοπιά Τριών Ειδικοτήτων. Σάββατο 12 Φεβρουάριου 2005. Πολυχώρος Αθηναίδος, Οδοντιατρικός Σύλλογος Αττικής.
 53. 3 ο Συνέδριο Ελληνικής Εταιρείας Τραύματος και Επείγουσας Χειρουργικής. Αθήνα 25-27 Φεβρουαρίου 2005 Αίγλη Ζάππειο.
 54. Επιστημονική Ημερίδα ΟΣΑ. ” Εξέλιξη στην Οδοντιατρική ” . 26 Φεβρουάριου 2005 Divani Caravel .
 55. 1 ο Εκπαιδευτικό Σεμινάριο “Οι Διαταραχές της οξεοβασικής ισορροπίας και των ηλεκτρολυτών”. Caravel 26 Φεβρουάριου 2005. Β’ Πανεπιστημιακή Παθολογική Κλινική Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, Παθολογική Κλινική Πανεπιστημίου Πατρών, Γ’ Παθολογική Κλινική Πανεπιστημίου Αθηνών.
 56. Εκπαιδευτικό Σεμινάριο Ι. “Διαλαρυγγική Τραχειοστομία – TCT “. 25 Φεβρουαρίου στα πλαίσια του 3 ο Συνεδρίου Ελληνικής Εταιρείας Τραύματος και Επείγουσας Χειρουργικής. Αθήνα 25-27 Φεβρουαρίου 2005 Αίγλη Ζάππειο.
 57. 6 ο Παμπελοποννησιακό Οδοντιατρικό Συνέδριο 27-29 Μαΐου Σπάρτη Λακωνίας.
 58. 19 ο Πανελλήνιο Συνέδριο Ελληνικής Εταιρείας Στοματογναθοπροσωπικής Χειρουργικής Αθήνα 25-27 Νοεμβρίου 2005.
 59. Πρακτικό Σεμινάριο “Χρήση εμφυτευμάτων Medpor.” Αθήνα 25-27 Νοεμβρίου 2005
 60. 7 ο Παμπελοποννησιακό Οδοντιατρικό Συνέδριο 17-19 Φεβρουαρίου 2006, Συνεδριακό Κέντρο Πανεπιστημίου Πατρών.
 61. 1 ο Περιφερική Επιστημονική Διημερίδα Ανωτέρων Στελεχών Μονάδων Υγείας. 17-18 Μαρτίου 2006, Τρίπολη.
 62. Επιστημονική Ημερίδα της Ελληνικής Εταιρείας Στοματογναθοπροσωπικής Χειρουργικής από το «Βήμα των Ειδικευόμενων.» Σάββατο 27 Μαΐου 2006 Θεσσαλονίκη, Αμφιθέατρο του Μανδαλιδείου Κέντρο Ερευνών της Οδοντιατρικής Σχολής του ΑΠΘ με θέμα : «Τα Κατάγματα του Κόγχου και η Αντιμετώπιση του Ενόφθαλμου».
 63. Ημερίδα Περιοδοντολογίας 30/09/2006. Οδοντιατρικός Σύλλογος Αρκαδίας ,Τρίπολη.
 64. 15th Annual Scientific Meeting E.A.O. European Association for Osseointegration. October 5-7 2006, Zurich Switzerland.
 65. 26 ο Πανελλήνιο Οδοντιατρικό Συνέδριο. 2-5 Νοεμβρίου 2006, Αθήνα.
 66. 20 ο Πανελλήνιο Συνέδριο Ελληνικής Εταιρείας Στοματογναθοπροσωπικής Χειρουργικής. 11-12 Νοεμβρίου, Αθήνα 2006.
 67. 18 ο Πανελλήνιο Συνέδριο Γενικής Ιατρικής, Ελληνική Εταιρεία Γενικής Ιατρικής. Κέρκυρα 26-30 Απριλίου 2006.
 68. Ετήσιο 32 ο Πανελλήνιο Ιατρικό Συνέδριο. Αθήνα 9-13 Μαΐου 2006.
 69. 4 ο Πολυθεματικό Ιατρικό Συνέδριο Νομού Λακωνίας. Σπάρτη 23-24 Ιουνίου 2006.
 70. Μετεκπαιδευτικό Περιφερικό Ορθοπεδικό Σεμινάριο Πελοποννήσου. Τρίπολη 22-25 Φεβρουαρίου 2007.
 71. S.O.R.G. Bone Graft Course for Preprosthetic/Preimplant Surgery, Groningen 14-16 March 2007.
 72. Συνεχιζόμενη Εκπαίδευσή : 3 ο Στρογγυλό Τραπέζι, σύγχρονες Αντιλήψεις για Ενδιαφέροντα Θέματα νεφρολογίας και Παθολογίας. Γ.Ν. Τρίπολης. 20 Απριλίου 2007.
 73. Επιστημονική Ημερίδα «Το Τραύμα Σήμερα» Σάββατο 5 Μαΐου 2007, Καλαμάτα.
 74. 21 ο Πανελλήνιο Συνέδριο Ελληνικής Εταιρείας Στοματογναθοπροσωπικής Χειρουργικής. 25-27 Μαΐου 2007, Ιωάννινα.
 75. 8 ο Παμπελοποννησιακό Οδοντιατρικό Συνέδριο. 29-30 Ιουνίου, 1 Ιουλίου 2007, Καλαμάτα.
 76. S.O.R.G. 1st Alpine Symposium on Craniomaxillofacial and Oral Surgery – Midfacial and Frontobasal Traumatology. Innsbruck, Austria 20-22 september 2007.
 77. Masters Course in GBR and Sinus Grafting Procedures, 14-16 November 2007, Department Of Oral Surgery and Stomatology, School of Dental Medicine University of Bern, Switzerland.
 78. Επιστημονική Ημερίδα «Βήμα των Ειδικευομένων» «Όγκοι και ογκοειδείς σχηματισμοί στον τράχηλο. Διαγνωστική και θεραπευτική προσέγγιση». 13 Ιουνίου 2007, Νοσοκομείο Ευαγγελισμός.
 79. Επιστημονική Ημερίδα της Κλινικής Στοματικής και Γναθοπροσωπικής Χειρουργικής του Νοσοκομείου Ευαγγελισμός «Τραυματιολογία του Σπλαχνικού Κρανίου» 12 Μαρτίου 2008.
 80. Επιστημονική Ημερίδα της Κλινικής Στοματικής και Γναθοπροσωπικής Χειρουργικής του Νοσοκομείου Ευαγγελισμός «Έγκλειστος σωφρονιστήρας» 16 Απριλίου 2008.
 81. Aesthetic Surgery Of The Face – Principles And Pitfalls. Aesthetic Facial Surgery . Hands – On – Human – Cadaver – Course . Vienna Medical University, 5-6 April 2008.
 82. Επιστημονική Ημερίδα της Κλινικής Στοματικής και Γναθοπροσωπικής Χειρουργικής του Νοσοκομείου Ευαγγελισμός με θέμα «Οδοντογενής όγκος των γνάθων» 14 Μαΐου 2008.
 83. 9 ο ΠΑΜΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΙΑΚΟ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ 20-21-22 Ιουνίου 2008 Τρίπολη
 84. XIX CONGRESS OF THE EUROPEAN ASSOCIATION FOR CRANIO – MAXILLOFACIAL SURGERY , September 9-12 2008, Bologna , Italy ..
 85. 3 rd Workshop On Endoscopic Surgery Of The Maxillary Sinus And Navigation. October 10-11, 2008. Tubingen University Hospital, Germany with Hands-On (Cadaver study).
 86. 22 ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΣΤΟΜΑΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΓΝΑΘΟΠΡΟΣΩΠΙΚΗΣ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗΣ, 28-30 Νοεμβρίου 2008, Αίγλη Ζαππείου, Αθήνα.
 87. Anatomy, Access and Osteosynthesis of Mandibular Process Fractures. Scientific lectures with cadaveral dissection. S.O.R.G. TMJ course. University Hospital Carl Gustav Carus Technical University Dresden. 24-28 April 2009.
 88. International Meeting on Aesthetic and Reconstructive Facial Surgery. Mykonos, Greece 13-17 May 2009.
 89. 10 ο ΠΑΜΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΙΑΚΟ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ 19-21 Ιουνίου 2009 Aldemar Olympian Village, Σκαφιδιά Ηλείας .
 90. S .O.R.G. Symposium on Surgical Treatment of Functional TMJ Disorders – Open versus Arthroscopic Surgery. Lectures and Hands-on Human Cadaver Course Vienna Medical University. Vienna , Austria 11-14 October 2009.
 91. 23 ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΣΤΟΜΑΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΓΝΑΘΟΠΡΟΣΩΠΙΚΗΣ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗΣ, 27-29 Νοεμβρίου 2009, Συνεδριακό Κέντρο Μουσείου Αθλητισμού, Θεσσαλονική.
 92. 11 ο ΠΑΜΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΙΑΚΟ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ 18-20 Ιουνίου 2010, Λουτράκι Κορινθίας
 93. 2Ο ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΑΡΚΑΔΩΝ – ΠΟΛΥΘΕΜΑΤΙΚΗ ΙΑΤΡΙΚΗ ΗΜΕΡΙΔΑ ΤΡΙΠΟΛΗ 26 ΙΟΥΝΙΟΥ 2010
 94. 2 ND HELLENIC ITI CONGRESS ATHENS, GREECE. September 2010.
 95. ΒΗΜΑ ΕΙΔΙΚΕΥΟΜΕΝΩΝ 2011 «Λειτουργικά Νοσήματα Σιαλογόνων Αδένων». Λίμνη Πλαστήρα 5 Φεβρουαρίου 2011.
 96. 48 Ο ΕΤΗΣΙΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΗΣ ΣΤΟΜΑΤΟΛΟΓΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, 8-10 Σεπτεμβρίου 2011, Δημητσάνα Αρκαδίας.
 97. 2 nd AOCMF Craniomaxillofacial Advanced Course Neck Dissection, 12-13 September 2011, Innsbruck Austria.
 98. 20 th annual Meeting of the European Association for Osseointegration, 12-15 October, Athens Greece.
 99. AOCMF Seminar – Osteosynthesis in Cranio-Maxillo-Facial Surgery, 24 November 2011, Athens Greece.
 100. 25 o ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΣΤΟΜΑΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΓΝΑΘΟΠΡΟΣΩΠΙΚΗΣ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗΣ, 25-27 Νοεμβρίου 2011, Αίγλη Ζαππείου, Αθήνα.
 101. 5 th International Orthognathic Surgery Forum, 24-25 February 2012, Interlaken Switzerland.

CITATIONS
1. Το Κρανιογναθοπροσωπικό Τραύμα Στο Πλαίσιο Δραστηριοτήτων Της Στοματικής Και Γναθοπροσωπικής Χειρουργικής Κλινικής Ιδιωτικού Θεραπευτηρίου.
Αναστάσιος Μυλωνάς, Φώτιος Τζέρμπος, Δήμητρα Ρίζου.
ΑΡΧΕΙΑ ΣΤΟΜΑΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΓΝΑΘΟΠΡΟΣΩΠΙΚΗΣ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗΣ 2008, τόμος 9, 2 81-92.
2. ΕΓΧΕΙΡΗΤΙΚΕΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΤΩΝ ΠΑΘΗΣΕΩΝ ΤΗΣ ΠΑΡΩΤΙΔΑΣ
ΝΙΚΟΣ Γ. ΠΑΠΑΔΟΓΕΩΡΓΑΚΗΣ ΑΘΗΝΑ 2002, ΚΛΙΝΙΚΗ ΕΡΕΥΝΙΤΗΚΗ ΜΟΝΟΓΡΑΦΙΑ.
ΒΙΒΛΙΟΓΡΑΦΙΑ: Ν. ΠΑΠΑΔΟΓΕΟΡΓΑΚΗΣ, Λ. ΓΚΟΥΤΖΑΝΗΣ, Κ. ΜΑΡΤΗ, Ε. ΚΟΥΤΣΕΛΙΝΗ, Γ. ΤΖΩΡΤΖΗΣ, Α. ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ
Η διαγνωστική αξιοπιστία της αναρρόφησης με λεπτή βελόνα (FNA) σε όγκους της παρωτίδας.
ΑΡΧΕΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΣΤΟΜΑΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΓΝΑΘΟΠΡΟΣΩΠΙΚΗΣ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗΣ 1 (4): 313-318. 2000.